Nyt on pakko yrittää postailla rästiin jääneitä kakkuja :) Lupasin joulun aikana että olisin vielä viime vuonna ehtinyt jotain päivitellä, mutta en päässyt vuodatukseen sisään kirjautumaan ollenkaan, mistäköhän sekin sitten johtui ? Hyvää kuluvaa vuotta kuitenkin !!

VAROITUS, ainakin sata kuvaa tulossa 

Tämän setin tein joulukuun alussa 3- vuotta täyttävälle neidille :

Lisäksi vielä mukaan lähti pasteijoita joista ei ole kuvaa...

Eli Pikku-Myy kakkuja oli kolme, yksi suklaa-mango täytteellä, kaksi tavallisia mansikka-diplis täytteellä, jolla kermakakku oli myös täytetty. Kermakakku on siksi vähän omituisen näköinen kun käytin kaksiväristä kermaa pursotukseen. 

Kala- ja lihavoileipäkakut tein itsetehdystä leivästä, en nyt kuitenkaan vielä ihan ollut tyytyväinen leivän ominaisuuksiin... 

Koska kakkujen tuli olla laktoosittomia, hankin tukusta laktoositonta MILLAC GOLD- valmistetta. Ok, ihan jees vatkata ja muuten käyttää, mutta Maku, sehän ratkaisee. Ja tämä tuote maistui lampaanvillalle. Toivoin vaan hartaasti että kakut eivät tulisi bumerangina takaisin, oli ne kai kelvanneet :)  Mutta pakko koittaa löytää oikeasti hyvä laktoositon kerma, ei ole nimittäin eka kerta kun tuskailen asian kanssa.

Ai niin, ja jos Joulupukki lukee tätä niin seuraavaksi jouluksi olisi kiva saada isompi keittiö, kiitos