... Ja voittajaksi arvottiin CANELIA !! 

Tässä vielä Canelian tarina:

Canelia kirjoitti 21.01.2012 - 12:45
Hihih, onpas hauskaa lukea noita toisten tarinoita; lohduttavaa huomata, että myös muille sattuu ja tapahtuu! : ) Viime vuonnakin pari kakkuyritelmää ja yksi erä pullataikinaa päätyi biojätteisiin, mutta ikimuistoisin kommellus sattui jo kauan aikaa sitten, blogiurani alkutaipaleella.

Olin napannut eräästä lehdestä kokeiltavaksi ohjeen ihanalta vaikuttaneeseen suklaakakkuun, johon tuli pari erilaista moussekerrosta ja päälle kiille hyytelösokerista. Kaikki tuntui sujuvan ihan hyvin, kunnes vähän ennen vieraiden saapumista irrotin vuoan reunan kakun ympäriltä. Siinä vaiheessa kiille valahti pitkin keittiön pöytää ja lattioita ja muukin kakku rupesi halkeilemaan pahasti, voihan ärripurri! Myöhemmin kävi ilmi, että reseptissä oli painovirheitä ja sen seurauksena mittasuhteet pielessä... Kaakun maku oli kyllä ihan hyvä, joten siinä suhteessa onnistunut suoritus. : D

Paljon onnea yksivuotiaalle blogille ja pitkää ikää! Niin ja psst, minullakin on arvonta käynnissä vielä jonkin aikaa, käyhän osallistumassa!