Tässä kakku 1- vuotiaalle prinsessalle jonka tein itse asiassa jo kuukausi sitten, jotenkin on tämä blogin päivittäminen nyt kesällä tuntunut vähän vaikealta, tai on kyllä moni muukin asia jäänyt kuten salilla käyminen...  Täytyy syksyn tullen ryhdistäytyä ja alkaa päivittelemään taas tiuhempaan :)

Lpooutulos oli siis tällainen, ihan ongelmatonta ei tämänkään kakun teko ollut:

Kakku sisälsi tavalliset 4 ja 6 munan pohjat, mansikka survosta, banaani-sitruuna kiisseliä sekä flora vispiä.

1. ongelma: Huomasin että banaania on liian vähän, olin kyllä kaupasta ostanut mutta ilmeisesti oli suurin osa mennyt jo parempiin suihin :) Muistin että kaapissa on valmis sitruunakiisseli pussi joten sotkin sen sitten banaanin kanssa -> Tuli itse asiassa tosi kivan makuista, tätä voin käyttää myöhemminkin!

2. ongelma: Kakut olivat paisto vuoissaan jääkaapissa yön yli, kun kumosin ne ja olisi pitänyt tehdä kakku valmiiksi, selvisi että täytettä on aivan liikaa ja se valui pitkin pöytiä eikä kakku pysynyt yhtään kasassa! No, ylimääräisen täytteen valuttua ulos ripottelin väleihin vielä vanilijakreemijauhetta, se onneksi toimi. 

3. ongelma: Vatkasin kerman vielä varmuuden vuoksi yli. Eli kauppaan hakemaan uutta kermaa. 

Koristeet olen tehnyt vaahtokarkin makuisesta massasta, eli kaulintamassasta (?) Tästä massasta tuli uusi lempparini, paljon parempi työstää kuin sokerimassa, ainakin näin harjoittelijalle.