Olen nähnyt monissa blogeissa TexMex voileipäkakkuja, tässä oma versioni:

(Täytteet riittivät hyvin 2x4 paahtoleivän kokoiseen kakkuun)

Ohje:

32 viipaletta ruispaahtoleipää

kostuketta (itselläni oli salsalla ja grillimausteella maustettua vettä)

550g maustamatonta kanaa

1pss fajitas- mausteseosta

Paista kanat ja mausta fajitas mausteella, pilko kanat aika hienoksi. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois.

Täyte 1:

200g ranskankermaa

Salsa kastiketta muutama ruokalusikallinen (oman maun mukaan)

1 Purkillinen fetajuustoa

Puolet silputusta kanasta

suolaa ja pippuria

Hienonna  fetat haarukalla ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Täyte 2:

200g ranskankermaa

iso paprika

purjoa

salsa kastiketta oman maun mukaan

suolaa ja pippuria

Pilko paprika ja purjo hienoksi, sekoita kaikki keskenään.

Täyte 3:

200g ranskankermaa

Cheese Dippiä muutama rkl

Maissia pari dl

Puolet silputusta kanasta

suolaa ja pippuria

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Jos joku täytteistä tuntuu liian löysältä, hienonna paahtoleivistä jääneitä reunoja ihan murusiksi ja sekoita joukkoon.

Kokoa ja täytä voileipäkakku perinteiseen tapaan, käytä yksi täyte yhteen väliin. (kannattaa latoa leivät lomittain tiiliseinän tapaan niin ettei kerrosten saumat ole samassa kohtaa).

Laita vetäytymään leivinpaperiin käärittynä jääkaappiin yön yli.

Koristelu:

200g ranskankermaa

200g tuorejuustoa

pari rkl Juusto dippiä

Nachoja, paprikaa, salaattia, kurkkua, purjoa, maissia...

Levitä kuorrute koko kakulle. Koristele reunat nachoilla ja omaan tyyliin muut koristeet.

 Suippopaprika sopii hyvin tämän kakun koristeluun!