Tämä kakku on todella yksinkertainen tehdä. Itse tein tämän neljän lapsen, joiden keski-ikä oli 2,75 vuotta, avustuksella (eli juostessa ympäri keittiötä, pahemmilta törmäyksiltä onneksi säästyttiin) . Reseptin olen vain heittänyt päästäni halkaisijaltaan 20cm irtopohjavuoalle. Yllättävän hyvä tästä kuitenkin tuli:

Hedelmäkakku:

Keksipohja:

80g sulaa margariinia

150g pipareita

Sekoita margariini ja murskatut piparit ja painele irtopohja vuokaan.

2dl vispikermaa

200g Appelsiini tuorejuustoa

1dl tomusokeria

1 pieni prk valinnaista jugurttia, itse käytin nyt Mango-sitrus (200g)

1 prk (200g) kermaviiliä

50g valkosuklaata sulatettuna

3 liivatelehteä - vähän nestettä esim. mehua

Koristeeksi hedelmiä oman maun mukaan - Hyytelösokeria

Vatkaa kerma, lisää kaikki loput ainekset ja kaada vuokaan. Anna jähmettyä ja koristele ohuilla hedelmä siivuilla, sivele hyytelösokerilientä hedelmien päälle kiilteen aikaansaamiseksi. Tähän oli tarkoitus tehdä reunoille koriste valkosuklaasta mutta se unohtui...

  Huom. Itselläni meni taas vähän munat ja kanat sekaisin, eli Hyytelösokeri ja Hillosokeri eivät ole sama asia. Piti taas sekin oppia kantapään kautta.